Μικροβιολογία τροφίμων

48,65 € 57,24 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604117130
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε από ένα σύνολο ειδικών, με βάση ότι ο αναγνώστης έχει ήδη εμπειρία και γνώση πάνω στη μικροβιολογία, τη βιοχημεία και τη γενετική. Η γλώσσα και το επίπεδο του βιβλίου είναι κατάλληλη για προπτυχιακούς φοιτητές. Με σκοπό την ενίσχυση της χρησιμότητας του εγχειριδίου έχουν προστεθεί στην ύλη, μελέτες περιπτώσεων, περιλήψεις κεφαλαίων, ερωτήσεις κριτικής σκέψης και γλωσσάριο.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-411-713-0
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Δεκ 2010
Σχήμα 29χ21
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 445
Εκδότης Ίων
Συγγραφέας Karl R. Matthews, Thomas J. Montville
Μετάφραση Άννα Κολλιοπούλου
Επιμέλεια Βασίλης Σπηλιώτης, Ιωάννης Γιαβάσης
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Μικροβιολογία τροφίμων