Μικροβιολογία τροφίμων
48,65 €
57,24 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604117130
Λεπτομέρειες
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε από ένα σύνολο ειδικών, με βάση ότι ο αναγνώστης έχει ήδη εμπειρία και γνώση πάνω στη μικροβιολογία, τη βιοχημεία και τη γενετική. Η γλώσσα και το επίπεδο του βιβλίου είναι κατάλληλη για προπτυχιακούς φοιτητές. Με σκοπό την ενίσχυση της χρησιμότητας του εγχειριδίου έχουν προστεθεί στην ύλη, μελέτες περιπτώσεων, περιλήψεις κεφαλαίων, ερωτήσεις κριτικής σκέψης και γλωσσάριο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-411-713-0 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Δεκ 2010 |
Σχήμα | 29χ21 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 445 |
Εκδότης | Ίων |
Συγγραφέας | Karl R. Matthews, Thomas J. Montville |
Μετάφραση | Άννα Κολλιοπούλου |
Επιμέλεια | Βασίλης Σπηλιώτης, Ιωάννης Γιαβάσης |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας