Μπακαλιάρος
29,91 €
Εξαντλημένο
SKU
9789606913747
Λεπτομέρειες
Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας συγκεντρώνονται περισσότερες από εκατό συνταγές, προτάσεις και ιδέες για να μαγειρέψετε το ψάρι που, περισσότερο από κάθε άλλο, έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και ένα σημαντικό ρόλο στην ιστορία της διατροφής. Οι συνταγές παρουσίαζονται με τρόπο σφαιρικό, αν και όχι πάντα συμβατικό, και προτείνουν ένα ευέλικτο είδος διατροφής, που μπορεί να συνδυαστεί τόσο με προσούτο όσο και με σοκολάτα. Έτσι, ο βακαλάος, απαλλαγμένος από τις λαϊκές καταβολές του, θεωρείται πλέον γκουρμέ για τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-691-374-7 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2009 |
Σχήμα | 29χ21 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 159 |
Υπότιτλος | 100 γευστικοί συνδυασμοί για να μαγειρέψετε και να εντυπωσιάσετε! |
Εκδότης | Modern Times |
Συγγραφέας | Giovanni De Biasio |
Μετάφραση | Βιολέττα Ζεύκη |
Φωτογράφος | Nicolas Lemonnier |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας