Νομοθεσία τροφίμων και διατροφικοί κίνδυνοι

14,83 €
Εξαντλημένο
SKU
9789603518648
Λεπτομέρειες

Στους ολοένα αυξανόμενους διατροφικούς κινδύνους (εξασθενές χρώμιο και άλλα βαρέα μέταλλα, αντιβιοτικά, τοξίνες, Ε. coli) που αντιμετωπίζουμε σήμερα, η Νομοθεσία Τροφίμων καλείται να μας προστατεύσει. Η ομπρέλα ασφαλείας (που αποτελεί ο νόμος) είναι όμως επαρκής; Ή μήπως μερικοί κίνδυνοι διαπερνούν αυτή την ομπρέλα και εισέρχονται στη διατροφική μας αλυσίδα; Τα παραπάνω ερωτήματα προσπαθούμε να απαντήσουμε σε αυτό το βιβλίο. - Περιγράφουμε τους κυριότερους κινδύνους στα τρόφιμα και στο νερό. - Αξιολογούμε την επικινδυνότητα τους. - Εντοπίζουμε τα νομικά κενά. Διότι στα τοξικολογικά θέματα, η επιστήμη καλείται πάντα να προηγείται του νόμου. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας το αφιερώνουμε στον απλό πολίτη και ευελπιστούμε ότι με αυτό θα κεντρίσουμε τον νομοθέτη να κινηθεί προς την κατεύθυνση εκείνη που θα διασφαλίσει την καλύτερη και πιο αποτελεσματική προστασία της υγείας όλων μας.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-351-864-8
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Σεπ 2011
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 191
Εκδότης Σταμούλη Α.Ε.
Συγγραφέας Αθανάσιος Παντελόγλου, Γιάννης Ζαμπετάκης, Σταμάτης Θεοχάρης, Σωτήρης Στασινός, Χαράλαμπος Χ. Καραντώνης, Χρυσόστομος Κιρκιλλής
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Νομοθεσία τροφίμων και διατροφικοί κίνδυνοι