Νοστιμιές μεσογειακές
Η πρωτοποριακή έκδοση του βιβλίου "Μεσογειακές γεύσεις χωρίς γάλα, αυγό, σιτηρά (γλουτένη) και ξηρούς καρπούς" αποτελεί σημείο-σταθμό τόσο για αλλεργικούς, όσο και για τους επαγγελματίες υγείας ως εργαλείο για την καθοδήγηση ασθενών με τροφικές αλλεργίες ή δυσανεξίες. Παράλληλα όμως αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για άτομα υγιή, για όσους δεν καταναλώνουν κατ’ επιλογήν τα συγκεκριμένα τρόφιμα (πχ. χορτοφάγους) ή και για όσους πάσχουν από σύγχρονες χρόνιες παθήσεις, όπως Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ, καρδιαγγειακά νοσήματα, νευρομυϊκά προβλήματα κ.λπ., με προκλητικά νόστιμες συνταγές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά τρόφιμα που μας χαρίζει η Μεσογειακή μας Γη. Ευάγγελος Ζουμπανέας Διαιτολόγος-Διατροφολόγος-Συγγραφέας Διευθυντής Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών
ISBN | 978-618-03-0956-0 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Δεκ 2016 |
Σχήμα | 20χ20 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Ναί |
Σελίδες | 90 |
Υπότιτλος | Χωρίς γάλα, σιτηρά (γλουτένη), αυγό, ξηρούς καρπούς |
Εκδότης | Μεταίχμιο |
Συγγραφέας | Αιμιλία Βασιλοπούλου |
Εικονογράφηση | Ιωάννα Φιλίππου |