Ο διανοούμενος στην κουζίνα

20,29 €
Εξαντλημένο
SKU
9789603757726
Ο Τζούλιαν Μπαρνς, ένας από τους σπουδαιότερους βρετανούς συγγραφείς, δοκιμάζει σ' αυτό το βιβλίο τις δυνάμεις του στη μαγειρική.
Λεπτομέρειες

Πόσο αλάτι περιέχει ακριβώς μία "πρέζα αλάτι"; Και πόσο είναι το αλεύρι που μπορεί να "σηκώσει" η ζύμη; Πότε μπορεί να μεταμορφωθεί σε κατακλυσμό ένας απλός ψεκασμός πάνω από το φύλλο κρούστας; Ποια είναι, άραγε, η διαφορά ανάμεσα στο "κόβω" και το "ψιλοκόβω"; Και κατά πόσο διαφέρει η εκάστοτε διατομή;

Αυτό το βιβλίο είναι μια σπιρτόζικη και πρακτικότατη "μελέτη" του Τζούλιαν Μπαρνς, ο οποίος αναζητεί με ζήλο την ακρίβεια στη γαστρονομία. Ο σχολαστικός αυτός διανοούμενος είναι η καλύτερη παρηγοριά για όποιον ένιωσε να ηττάται κατά κράτος από ένα βιβλίο μαγειρικής.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-375-772-6
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Νοε 2004
Σχήμα 18x13
Τύπος εξώφυλλου Σκληρό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Ναί
Σελίδες 192
Εκδότης Μεταίχμιο
Συγγραφέας Julian Barnes
Μετάφραση Άννα Παπασταύρου
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Ο διανοούμενος στην κουζίνα