Οδηγός καταναλωτή για ασφαλή μεταχείριση τροφίμων
17,25 €
20,29 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603515272
Λεπτομέρειες
Οι διαρκώς αυξανόμενες διατροφικές κρίσεις (διοξίνες, φυτοφάρμακα, κακή ποιότητα εμφιαλωμένων νερών, γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα) οδήγησαν στη συγγραφή του παρόντος βιβλίου. Σκοπός του, η προστασία του καταναλωτή μέσα από την ενημέρωση για τα θέματα ασφάλειας τροφίμων προσφέροντας τις απαραίτητες πρακτικές υποδείξεις και εφαρμογές σε θέματα αγοράς τροφίμων, τρόπου και χρόνου συντήρησης και εκτέλεσης συνταγών (από την ελληνική και τη διεθνή κουζίνα).
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-351-527-2 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Δεκ 2004 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 310 |
Υπότιτλος | Ή εφαρμογή του HACCP σε οικιακό επίπεδο |
Εκδότης | Σταμούλη Α.Ε. |
Συγγραφέας | Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Νικόλαος Η. Τζούρος |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας