Ποιοτικά χαρακτηριστικά και επεξεργασία νερού

60,86 € 71,60 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9786182211113
Λεπτομέρειες

Πρόλογος - Εισαγωγή - Υδάτινοι Πόροι - Φυσικοχημικά Χαρακτηριστικα Νερού - Στοιχεία Μικροβιολογίας Νερού - Σχεδιασμός Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Νερού - Κροκίδωση – Συσσωμάτωση - Ιζηματοποίηση – Βασικές Έννοιες Φυσικοχημείας - Καθίζηση και Επίπλευση - Διήθηση - Απομάκρυνση Οργανικών Ενώσεων και Ανόργανων Στοιχείων από το Νερό Με Προσρόφηση - Απολύμανση - Αντίστροφη Ώσμωση και Ηλεκτροδιάλυση - Ιοντοεναλλαγή - Απομάκρυνση Αέριων και Πτητικών Ενώσεων από το Νερό με Αέρα – Επικαθήσεις - Διάβρωση - Στρωμάτωση του Νερού Ταμιευτήρων και Διεργασία Αποστρωμάτωσης - Πόσιμο Νερό, Διατροφή και Υγεία - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-618-221-111-3
Τόπος έκδοσης Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2001
Σχήμα 24Χ17
Τύπος εξώφυλλου Σκληρό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 816
Εκδότης Τζιόλα
Συγγραφέας Μανασής Μήτρακας
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Ποιοτικά χαρακτηριστικά και επεξεργασία νερού