Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων και ποτών
23,32 €
Εξαντλημένο
SKU
9789604187812
Λεπτομέρειες
Περιέχει: Γενικές Αρχές, Ποιότητα, Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Το Σύστημα Haccp "Η Ισχύς Εν Τη Ενώσει", Εφαρμογή του Συστήματος Haccp στη Μαζική Εστίαση (Εστιατόριο - Κουζίνα Ξενοδοχείου), Εφαρμογή του Συστήματος Haccp σε Μη Αλκοολούχα Ποτά (Συμπυκνώματα Χυμών), Το Πρότυπο British Retail Consortium (Brc), Το Πρότυπο International Food Standard (Ifs), Το Πρότυπο Halal, Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-418-781-2 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Νοε 2018 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 392 |
Εκδότης | Τζιόλα |
Συγγραφέας | Γιάννης Τσάκνης |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας