Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης
27,39 €
30,43 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604115242
Λεπτομέρειες
Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που ευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης των τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-411-524-2 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2006 |
Σχήμα | 29χ21 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Ναί |
Σελίδες | 279 |
Υπότιτλος | Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια και μαλακόστρακα |
Εκδότης | Ίων |
Συγγραφέας | Δημήτρης Β. Βάσσος |
Αριθμός τόμου | 1 |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας