Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης

27,39 € 30,43 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604115242
Λεπτομέρειες

Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που ευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης των τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-411-524-2
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2006
Σχήμα 29χ21
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Ναί
Σελίδες 279
Υπότιτλος Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια και μαλακόστρακα
Εκδότης Ίων
Συγγραφέας Δημήτρης Β. Βάσσος
Αριθμός τόμου 1
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης