Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Seasons. Cooking through the Cretan year
10,32 €
12,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9786185421380
Λεπτομέρειες
In Cretan village life, as in all our lives, food plays a major role. Karen Olsen’s Island Almanac (Mystis 2022) is replete with scenes of feasting. This companion volume, Seasons: Cooking through the Cretan Year, offers the reader a chance to explore the tasty dishes celebrated there—roast lamb, fisherman’s soup (kakavia), rakomelo liqueur, and many others—plus tips on curing olives, freezing herbs, and preserving lemons. With many illustrations and a lively text, Olsen invites us to “mix a little love of adventure with the recipes on a page—that is the way that miracles are performed.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-618-5421-38-0 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Ηράκλειο Κρήτης |
Ημερομηνία έκδοσης | 13 Οκτ 2021 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 86 |
Εκδότης | Mystis Editions |
Συγγραφέας | Karen Yelena Olsen |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας