Seasons. Cooking through the Cretan year

10,32 € 12,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9786185421380
Λεπτομέρειες

In Cretan village life, as in all our lives, food plays a major role. Karen Olsen’s Island Almanac (Mystis 2022) is replete with scenes of feasting. This companion volume, Seasons: Cooking through the Cretan Year, offers the reader a chance to explore the tasty dishes celebrated there—roast lamb, fisherman’s soup (kakavia), rakomelo liqueur, and many others—plus tips on curing olives, freezing herbs, and preserving lemons. With many illustrations and a lively text, Olsen invites us to “mix a little love of adventure with the recipes on a page—that is the way that miracles are performed.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-618-5421-38-0
Τόπος έκδοσης Ηράκλειο Κρήτης
Ημερομηνία έκδοσης 13 Οκτ 2021
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 86
Εκδότης Mystis Editions
Συγγραφέας Karen Yelena Olsen
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Seasons. Cooking through the Cretan year