Seasons. Cooking through the Cretan year
10,32 €
12,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9786185421380
Λεπτομέρειες
In Cretan village life, as in all our lives, food plays a major role. Karen Olsen’s Island Almanac (Mystis 2022) is replete with scenes of feasting. This companion volume, Seasons: Cooking through the Cretan Year, offers the reader a chance to explore the tasty dishes celebrated there—roast lamb, fisherman’s soup (kakavia), rakomelo liqueur, and many others—plus tips on curing olives, freezing herbs, and preserving lemons. With many illustrations and a lively text, Olsen invites us to “mix a little love of adventure with the recipes on a page—that is the way that miracles are performed.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-618-5421-38-0 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Ηράκλειο Κρήτης |
Ημερομηνία έκδοσης | 13 Οκτ 2021 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 86 |
Εκδότης | Mystis Editions |
Συγγραφέας | Karen Yelena Olsen |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας