Σπεσιαλιτέ της ταβέρνας
Το νέο βιβλίο της "Βιβλιοθήκης του Σεφ" για την Ταβέρνα περιέχει τις πιο πετυχημένες παραδοσιακές συνταγές της Ελληνικής κουζίνας. Συνταγές για κύρια πιάτα, σαλάτες και ψητά σχάρας, επιλεγμένες από τη συλλογή του Κώστα Σαμαρτζή και ταξινομημένες έτσι ώστε το βιβλίο να αποτελεί ένα εύχρηστο εργαλείο συνταγολόγιο, στα χέρια του επαγγελματία και όχι μόνον. Τα γιαχνιστά και τα πλακί, οι γάστρες και τα πήλινα, τα γεμιστά, τα λεμονάτα, τα κοκκινιστά, τα κρασάτα, το στιφάδο, το γκιουβέτσι και τα ψητά της κατσαρόλας είναι μερικές από τις χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ της Ελληνικής κουζίνας που εδώ παρουσιάζονται με τις αυθεντικές και απλές μεθόδους παρασκευής τους και με κύρια υλικά τα αγνά και φρέσκα ελληνικά προϊόντα. Σε ειδικά κεφάλαια αναφέρονται οι σαλάτες και τα ψητά της σχάρας που κατέχουν εξέχουσα θέση στην ελληνική κουζίνα.
ISBN | 978-960-87305-3-3 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Μαΐ 2004 |
Σχήμα | 22χ15 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 264 |
Υπότιτλος | Κύρια πιάτα, σαλάτες, ψητά στη σχάρα |
Εκδότης | Βιβλιοθήκη του Σεφ |
Συγγραφέας | Κώστας Α. Σαμαρτζής |