Στοιχεία αμπελουργίας και οινολογίας
10,34 €
12,17 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604113606
Λεπτομέρειες
Το βιβλίο αυτό γράφτηκε με αφορμή την ανάγκη να παρουσιαστεί ένα κείμενο που θα αναφέρεται και θα εξετάζει τις διάφορες μεθόδους οινοποιίας, αλλά ταυτόχρονα θα συνδυάζει την πλήρη ενημέρωση του αναγνώστη γύρω από το φυτό "αμπέλι" και το φαινόμενο "παραγωγής οίνου". Το βιβλίο χωρίζεται σε επιμέρους κεφάλαια. Ξεκινώντας από τη μελέτη της πηγής προέλευσης του οίνου, δηλαδή το αμπέλι, και περνώντας στους τρόπους επεξεργασίας του προϊόντος του-σταφυλές- φτάνουμε στο τελικό προϊόν -τον οίνο- και μελετάμε τα διάφορα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του, που το φέρουν σε προϊόν ανωτέρας ποιότητας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-411-360-6 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2003 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 136 |
Εκδότης | Ίων |
Συγγραφέας | Γιάννης Β. Ζαρμπούτης, Μαρία Α. Τσιβεριώτου |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας