Στοιχεία οινολογίας
15,51 €
18,25 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604116782
Λεπτομέρειες
Άλλο ένα ακόμα βιβλίο από τον καθηγητή γαστρονομικής τέχνης κ. Γιώργο Κλειδαρά, που αφορά ότι έχει να κάνει με την παραγωγή, τα είδη και το σερβίρισμα του κρασιού, καθώς και κάθε άλλου είδους ροφήματος (καφέ, κοκτέιλ, ποτά). Μέσα από τις έγχρωμες φωτογραφίες των ποτών και τους πίνακες, ο αναγνώστης μαθαίνει από πού προέρχεται το κάθε ρόφημα-ποτό, τρόπους παραγωγής του και συνταγές, με τι μπορεί να συνδυαστεί κλπ.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-411-678-2 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 21 Ιουν 2008 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 184 |
Εκδότης | Ίων |
Συγγραφέας | Γιώργος Κλειδαράς |
Σειρά | Επαγγελματίας Μάγειρας |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας