Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων

24,50 € 25,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604891085
Λεπτομέρειες

Στο παρόν βιβλίο, γίνεται μία προσπάθεια να παρουσιαστεί το θέμα της Σύγχρονης Βιοτεχνολογίας Τροφίμων με έναν απλό και κατανοητό τρόπο. Παρουσιάζονται οι βασικές γνώσεις για τις τεχνικές του ανασυνδυασμένου DNA και όλο το φάσμα των εφαρμογών τους για την παραγωγή τροφίμων. Εκτίθενται οι πρόσφατες επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις καθώς επίσης θίγονται οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες που έχουν εκφραστεί, με στόχο να παρουσιαστούν όλες οι πλευρές του ζητήματος με αντικειμενικό και ολοκληρωμένο τρόπο.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-489-108-5
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Δεκ 2011
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 196
Εκδότης Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης
Συγγραφέας Ανθιμία Μ. Μπατρίνου
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Σύγχρονη βιοτεχνολογία τροφίμων