Τα τρόφιμα και η θαυμαστή μηχανή του πεπτικού συστήματος

10,80 € 12,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789606250576
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο αυτό σκοπό έχει να δώσει μια στοιχειώδη αλλά σύγχρονη περιγραφή της Επιστήμης των Τροφίμων. Συνδυάζει μια απλή εξήγηση της χημικής φύσης των τροφίμων και πώς χωνεύονται. Περιγράφει ποια είναι τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων και σε ποια από αυτά βρίσκονται. Εξετάζεται ο ρόλος των ενζύμων, των μεταλλικών στοιχείων των αντιοξειδωτικών και των βιταμινών. Παρουσιάζονται τα κυριότερα τρόφιμα όπως είναι το νερό, το ψωμί, το γάλα και το ελαιόλαδο και εξετάζεται η σημασία τους στην υγεία του ανθρώπου. Παρουσιάζονται τα Λειτουργικά και Νεοφανή Τρόφιμα καθώς και η επίδρασή τους στην υγεία του ανθρώπου. Εξετάζονται επίσης τα Ακτινοβολημένα Τρόφιμα και τα Θεραπευτικά Φυτά και η επίδρασή των τελευταίων στον ανθρώπινο οργανισμό. Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να συμβάλει στην κατανόηση του ρόλου της διατροφής, δίαιτας και τρόπου ζωής με την υποστήριξη των επιλογών των καταναλωτών για τα τρόφιμα που προάγουν την υγεία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-625-057-6
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 14 Σεπ 2022
Σχήμα 240Χ170Χ0
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 158
Εκδότης Έναστρον
Συγγραφέας Ευγένιος Χατζούδης
Σειρά Επιστήμη
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Τα τρόφιμα και η θαυμαστή μηχανή του πεπτικού συστήματος