Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια

68,00 € 80,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789608058347
Λεπτομέρειες

Με πάνω από 150 γευστικότατες συνταγές για επιδόρπια, από παγωτά μέχρι τούρτες και από επιδόρπια με φρούτα μέχρι πτιφούρ, οι "Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια" της Le Gordon Bleu αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τον κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη. Πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο, με οδηγίες και φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα προς βήμα την κάθε τεχνική και συνταγή, από την πιο απλή ως την πλέον σύνθετη, οδηγεί τον αναγνώστη στο να δημιουργήσει γευστικά και εντυπωσιακά επιδόρπια για κάθε περίσταση. [...]

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-8058-34-7
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2005
Σχήμα 29χ21
Τύπος εξώφυλλου Σκληρό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 3041
Υπότιτλος Με πάνω από 150 γευστικές συνταγές από την πλέον διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο
Εκδότης Τσιτσιλώνης Α.
Συγγραφέας Bridget Jones, Laurent Duchene
Μετάφραση Ανδρέας Σοκοδήμος
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια