Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια
68,00 €
80,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789608058347
Λεπτομέρειες
Με πάνω από 150 γευστικότατες συνταγές για επιδόρπια, από παγωτά μέχρι τούρτες και από επιδόρπια με φρούτα μέχρι πτιφούρ, οι "Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια" της Le Gordon Bleu αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τον κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη. Πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο, με οδηγίες και φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα προς βήμα την κάθε τεχνική και συνταγή, από την πιο απλή ως την πλέον σύνθετη, οδηγεί τον αναγνώστη στο να δημιουργήσει γευστικά και εντυπωσιακά επιδόρπια για κάθε περίσταση. [...]
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-8058-34-7 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2005 |
Σχήμα | 29χ21 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 3041 |
Υπότιτλος | Με πάνω από 150 γευστικές συνταγές από την πλέον διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο |
Εκδότης | Τσιτσιλώνης Α. |
Συγγραφέας | Bridget Jones, Laurent Duchene |
Μετάφραση | Ανδρέας Σοκοδήμος |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας