Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Τεχνικός αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
13,70 €
18,02 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789605971441
Λεπτομέρειες
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο - βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους, τους απόφοιτους καθώς και τους εκπαιδευτικούς της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής". Όπως και το προηγούμενο βιβλίο "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", σχεδιάστηκε προκειμένου να συμβάλλει στην εμπέδωση των γνώσεων που αποκτήθηκαν από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της κατάρτισής τους και να τους βοηθήσει να τεκμηριώσουν με επιτυχία τις γνώσεις τις οποίες απέκτησαν.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-597-144-1 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 9 Οκτ 2018 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 266 |
Υπότιτλος | Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ. |
Εκδότης | Λεξίτυπον |
Συγγραφέας | Ευθύμιος Δημητρακόπουλος, Κωνσταντίνος Κηπουρός, Χρήστος Δούρας |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας