Τεχνικός αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

13,70 € 18,02 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789605971441
Λεπτομέρειες

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο - βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους, τους απόφοιτους καθώς και τους εκπαιδευτικούς της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής". Όπως και το προηγούμενο βιβλίο "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", σχεδιάστηκε προκειμένου να συμβάλλει στην εμπέδωση των γνώσεων που αποκτήθηκαν από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της κατάρτισής τους και να τους βοηθήσει να τεκμηριώσουν με επιτυχία τις γνώσεις τις οποίες απέκτησαν.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-597-144-1
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 9 Οκτ 2018
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 266
Υπότιτλος Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.
Εκδότης Λεξίτυπον
Συγγραφέας Ευθύμιος Δημητρακόπουλος, Κωνσταντίνος Κηπουρός, Χρήστος Δούρας
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Τεχνικός αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής