Τεχνικός μαγειρικής τέχνης
15,00 €
Παλιά έκδοση
SKU
9789605970550
Λεπτομέρειες
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο - βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης" καθώς περιέχει τις προτεινόμενες απαντήσεις των συγγραφέων πάνω σε όλες τις ερωτήσεις των θεμάτων θεωρίας του ΕΟΠΠΕΠ για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Επίσης, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτές της ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", διότι περιέχει τα θέματα από όλα τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-597-055-0 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιουλ 2016 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 198 |
Υπότιτλος | Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ. |
Εκδότης | Λεξίτυπον |
Συγγραφέας | Αλέξανδρος Κατσώνης, Ευθύμιος Δημητρακόπουλος, Κωνσταντίνος Κηπουρός |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας