Τεχνικός μαγειρικής τέχνης
16,50 €
Παλιά έκδοση
SKU
9789605971205
Λεπτομέρειες
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης" σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα σπουδών και τη νέα Τράπεζα Θεμάτων του Ε.Ο.Π.Π.Ε,Π. Μέσα στις σελίδες του βιβλίου περιέχονται οι προτεινόμενες απαντήσεις των συγγραφέων για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα των γραπτών εξετάσεων πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Το βοήθημα αυτό... 1. Συμβάλει στην εμπέδωση των γνώσεων που παρέχονται κατά την κατάρτιση στα Ι.Ε.Κ. 2. Παρέχει αναλυτικά στοιχεία νομοθεσίας στις ερωτήσεις που κρίνεται αναγκαίο. 3. Βοηθά στην ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας του αναγνώστη. 4. Δίνει τεκμηριωμένες και σαφής απαντήσεις.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-597-120-5 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Οκτ 2017 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 236 |
Υπότιτλος | Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ. |
Εκδότης | Λεξίτυπον |
Συγγραφέας | Αλέξανδρος Κατσώνης, Ευθύμιος Δημητρακόπουλος, Κωνσταντίνος Κηπουρός |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας