Τεχνικός μαγειρικής τέχνης
13,60 €
17,00 €
Διαθέσιμο
SKU
9789605972318
Λεπτομέρειες
Το παρόν βιβλίο αποτελεί ένα εγχειρίδιο-βοήθημα που απευθύνεται στους καταρτιζόμενους της ειδικότητας των Ι.Ε.Κ. "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", καθώς περιέχει τις προτεινόμενες απαντήσεις των συγγραφέων σε όλες τις ερωτήσεις της τράπεζας θεμάτων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Επίσης, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εκπαιδευτές της ειδικότητας "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης", διότι περιέχει τα θέματα από όλα τα μαθήματα που περιλαμβάνονται στην εξεταστέα ύλη.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-597-231-8 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 15 Ιαν 2020 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Δερματόδετο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 242 |
Υπότιτλος | Απαντήσεις στα θέματα εξετάσεων |
Εκδότης | Λεξίτυπον |
Συγγραφέας | Αλέξανδρος Κατσώνης, Ευθύμιος Δημητρακόπουλος, Κωνσταντίνος Κηπουρός |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας