Τεχνολογία αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής

14,20 €
Εξαντλημένο
SKU
9789603314462
Λεπτομέρειες

Στη σειρά αυτών των γερμανικών μεταφρασμένων εκπαιδευτικών βιβλίων, ο μαθητής και ο αυριανός επαγγελματίας θα βρει τη φιλοσοφία που διέπει τον Αρτοποιό-Ζαχαροπλάστη μιας χώρας, που παράγει εκατοντάδες είδη ψωμιών και αρτοσκευασμάτων. Θα πρέπει να προσεχθούν ορισμένα σημεία, όπως οι τύποι αλεύρων, το βάρος των αρτοσκευασμάτων κ.λπ., που πρέπει πάντα να ακολουθούν τις διαρκώς αναπροσαρμοζόμενες οδηγίες του ισχύοντος κώδικα τροφίμων και ποτών. Οι επαγγελματίες θα πρέπει πάντοτε να συμβουλεύονται τον κώδικα τροφίμων και ποτών και τον κώδικα υγιεινής, ώστε η παραγωγή και διάθεση των προϊόντων τους να πραγματοποιούνται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-331-446-2
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Δεκ 2008
Σχήμα 29χ21
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 94
Υπότιτλος Για αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες
Εκδότης Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Συγγραφέας Egon Schild
Μετάφραση Πολυάννα Παπαφράγκου
Επιμέλεια Γεώργιος Αγγελούσης
Αριθμός τόμου 2
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Τεχνολογία αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής