Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών

30,00 €
Εξαντλημένο
SKU
9789606759086
Λεπτομέρειες

Τα φρούτα και λαχανικά αποτελούν βασικό μέρος του διαιτολογίου του ανθρώπου, λόγω των διαιτητικών ινών, των αντιοξειδωτικών ουσιών, των βιταμινών και των ανόργανων συστατικών που περιέχουν και αποτελούν προστατευτική ασπίδα για την υγεία του ανθρώπου. Στο βιβλίο αυτό γίνεται εκτενής αναφορά στη σύσταση και θρεπτική αξία των φρούτων και λαχανικών καθώς και στους διάφορους τρόπους επεξεργασίας τους, που τους εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τη διατήρηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους μέχρι την κατανάλωσή τους. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στον ποιοτικό έλεγχο των πρώτων υλών, τον έλεγχο των σταδίων επεξεργασίας καθώς και στον έλεγχο του τελικού προϊόντος. Οι έλεγχοι που αναφέρονται είναι χημικοί, βακτηριολογικοί, οργανοληπτικοί, καθώς και έλεγχοι με βάση τις προδιαγραφές των προϊόντων. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους σπουδαστές και φοιτητές Τεχνολογίας Τροφίμων καθώς και στους Τεχνολόγους Τροφίμων που εργάζονται στη βιομηχανία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-6759-08-6
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2008
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 416
Εκδότης Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών
Συγγραφέας Αικατερίνη Ταλέλλη, Άννα Αναγνωστοπούλου
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Τεχνολογία και ποιότητα φρούτων και λαχανικών