Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης
38,07 €
44,79 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603570400
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 960-357-040-0 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2002 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 585 |
Εκδότης | Σύγχρονη Παιδεία |
Συγγραφέας | Ιωάννης Αμβροσιάδης, Κ. Π. Βαρελτζής, Σπυρίδων Α. Γεωργάκης |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας