Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης

38,07 € 44,79 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603570400
Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 960-357-040-0
Τόπος έκδοσης Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2002
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 585
Εκδότης Σύγχρονη Παιδεία
Συγγραφέας Ιωάννης Αμβροσιάδης, Κ. Π. Βαρελτζής, Σπυρίδων Α. Γεωργάκης
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης