Τεχνολογία ζαχαροπλαστικής

12,17 €
Εξαντλημένο
SKU
9789603313243
Λεπτομέρειες

Περιέχει: -Ζυμάρια μαγιάς -Ζυμάρια σε φύλλο -Μαλακά ζυμάρια -Ζυμάρια μορφής χυλού -Ζυμάρια αμυγδαλωτών -Ζυμάρια με αυγά -Καβουρδισμένα ζυμάρια -Ψησίματα και μέθοδοι παρασκευής -Επικαλύψεις -Τάρτες και επιδόρπια -Παγωτά -Συνταγές ζαχαροπλαστικής

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-331-324-3
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2003
Σχήμα 29χ21
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 222
Εκδότης Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Συγγραφέας Egon Schild
Μετάφραση Πολυάννα Παπαφράγκου
Σειρά Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Τεχνολογία ζαχαροπλαστικής