Τεχνολογία ζαχαροπλαστικής
12,17 €
Εξαντλημένο
SKU
9789603313243
Λεπτομέρειες
Περιέχει: -Ζυμάρια μαγιάς -Ζυμάρια σε φύλλο -Μαλακά ζυμάρια -Ζυμάρια μορφής χυλού -Ζυμάρια αμυγδαλωτών -Ζυμάρια με αυγά -Καβουρδισμένα ζυμάρια -Ψησίματα και μέθοδοι παρασκευής -Επικαλύψεις -Τάρτες και επιδόρπια -Παγωτά -Συνταγές ζαχαροπλαστικής
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-331-324-3 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2003 |
Σχήμα | 29χ21 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 222 |
Εκδότης | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Συγγραφέας | Egon Schild |
Μετάφραση | Πολυάννα Παπαφράγκου |
Σειρά | Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας