Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων
44,00 €
55,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789601220161
Λεπτομέρειες
Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει το πλεονέκτημα ότι παρουσιάζει σε έναν τόμο το σύνολο των τεχνολογιών επεξεργασίας (κλασικών και νέων), και των συσκευασιών, καθώς και τις εφαρμογές τους σε τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-12-2016-1 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Δεκ 2011 |
Σχήμα | 28χ21 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 540 |
Εκδότης | University Studio Press |
Συγγραφέας | Αλέξανδρος Χ. Στρατάκος, Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας