Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων

44,00 € 55,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789601220161
Λεπτομέρειες

Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει το πλεονέκτημα ότι παρουσιάζει σε έναν τόμο το σύνολο των τεχνολογιών επεξεργασίας (κλασικών και νέων), και των συσκευασιών, καθώς και τις εφαρμογές τους σε τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-12-2016-1
Τόπος έκδοσης Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία έκδοσης 1 Δεκ 2011
Σχήμα 28χ21
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 540
Εκδότης University Studio Press
Συγγραφέας Αλέξανδρος Χ. Στρατάκος, Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων