The Original Greek Cooking
10,39 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
9789608537323
Λεπτομέρειες
More than 150 recipes specially selected from different regions of Greece reveal the secrets of the authentic Greek cuisine. The most important elements of an ever-lasting tradition in one book. A guided tour into the wonderful world of Greek food. A world which without the olive oil, without the "kakavia" and the "mageiritsa", without the "feta" cheese, would never represent the heart of real Greece.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-85373-2-3 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 1993 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 167 |
Υπότιτλος | Selection of Authentic Recipes |
Εκδότης | Fotorama |
Μετάφραση | Μαρία Αντωνίου |
Επιμέλεια | Αλέξανδρος Βαλαβάνης |
Φωτογράφος | Γιώργος Δεπόλλας |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας