Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής

10,95 € 12,17 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789604114894
Λεπτομέρειες

Τα κείμενα και τα άρθρα του παρόντος βιβλίου έχουν δημοσιευθεί στην πλειοψηφία τους στο περιοδικό "Γεύση", την περίοδο 1990-1992. Βέβαια το βιβλίο αυτό είναι αδύνατο να διαπραγματευτεί όλα τα θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής· καταπιάνεται όμως με μερικά από τα πλέον βασικά και σύγχρονα. Τα θέματα διατροφής και υγιεινής τροφίμων, απασχολούν καθημερινά όλο και περισσότερο τους πολίτες, γιατί είναι κοινή διαπίστωση ότι η βελτίωση της διατροφής μας, έχει άμεση σχέση με την υγεία και συμβάλλει στην καλυτέρευση της ζωής. Η προσπάθειά μας στα άρθρα αυτά, τόσο κατά την πρώτη τους γραφή στο περιοδικό "Γεύση", όσο και κατά την σημερινή δεύτερή τους γραφή, στόχευε στο να δώσουμε βασικές γνώσεις με κατανοητό τρόπο, χωρίς να απομακρυνθούμε, τόσο από την κριτική, όσο και την επιστημονική προσέγγιση. Με την έννοια αυτή, το βιβλίο απευθύνεται τόσο σε επιστήμονες που ασχολούνται με τα θέματα αυτά, όσο και σε ενεργούς πολίτες-καταναλωτές. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-411-489-4
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2004
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 261
Εκδότης Ίων
Συγγραφέας Θωμάς Αλεξανδρόπουλος
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Θέματα υγιεινής τροφίμων και διατροφής