Το βιβλίο μαγειρικής της σχολής Chef d' Oeuvre

59,11 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
SKU
9789608884304
Λεπτομέρειες

Η Chef d' Oeuvre, η διασημότερη σχολή μαγειρικής στην Ελλάδα, αποκαλύπτει την μοναδική μέθοδο εκπαίδευσης που εφαρμόζει στους πρωτοετείς σπουδαστές της, καταδεικνύοντας με σαφήνεια και απλότητα τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές που πρέπει να κατέχει όποιος θέλει να μυηθεί σωστά στη μαγειρική τέχνη. Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται οι τεχνικές για περισσότερες από 400 βασικές παρασκευές, όπως ακριβώς διδάσκονται στους υποψήφιους chef της σχολής Chef d' Oeuvre, η γνώση των οποίων είναι απαραίτητη για την επιτυχία κάθε μαγειρικής δημιουργίας. Σχολή Επαγγελματικής Μαγειρικής Chef d' Oeuvre: Χέυδεν 20, 104 34 Αθήνα τηλ. 210 8231935, fax 210 8841612 3ης Σεπτεμβρίου 93, 104 34 Αθήνα τηλ. 210 8254119, fax 210 8256137 www.chefdoeuvre.gr

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-88843-0-4
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2005
Σχήμα 28χ21
Τύπος εξώφυλλου Σκληρό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 372
Εκδότης Adverta
Συγγραφέας Ντίνα Νικολάου
Φωτογράφος Διονύσης Αντωνόπουλος
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Το βιβλίο μαγειρικής της σχολής Chef d' Oeuvre