Το κρέας
12,00 €
15,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789606866418
Λεπτομέρειες
Πρόκειται για ένα βιβλίο - οδηγό που στόχος του είναι να διαμορφώσει μια όσο το δυνατόν πληρέστερη και πιο σαφή αντίληψη για το κρέας, γεγονός που θα βοηθήσει τόσο τον έμπορο στην επαγγελματική του δραστηριότητα όσο και τον καταναλωτή στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-6866-41-8 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2013 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 112 |
Υπότιτλος | Εξασφάλιση υγιεινής, επιλογή ποιότητας, τρόποι κοπής |
Εκδότης | Μύρτος |
Συγγραφέας | Γιάννης Κωτσέλης |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας