Το νέο πρότυπο ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000

27,39 € 30,43 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603516514
Λεπτομέρειες

Στο βιβλίο αυτό "αποκωδικοποιούνται" διεξοδικά οι απαιτήσεις του νεοεισαχθέντος διεθνούς προτύπου ISO 22000 και οι φορείς της διατροφικής αλυσίδας εφοδιάζονται με την απαραίτητη γνώση για να ανταποκριθούν σε αυτές άμεσα και αποτελεσματικά. Η σφαιρική παρουσίαση και ερμηνεία του προτύπου περιλαμβάνει το νέο, εκτεταμένο πεδίο εφαρμογής του (πρωτογενής παραγωγή, παραγωγή ζωοτροφών), στοιχεία ιχνηλασιμότητας και την επικοινωνία στην αλυσίδα τροφίμων, τα προαπαιτούμενα και λειτουργικά προαπαιτούμενα (εξασφάλιση των βασικών συνθηκών, του υγιεινού περιβάλλοντος για την παραγωγή, την επεξεργασία ή τον χειρισμό των τροφίμων), την ανάλυση και εκτίμηση επικινδυνότητας καθώς και τη νέα, συστημική προσέγγιση στην ποιότητα τροφίμων. Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων, άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενες στην αλυσίδα τροφίμων, αρχές ελέγχου τροφίμων, εργαστήρια τροφίμων, συμβούλους επιχειρήσεων, οργανισμούς πιστοποίησης και διαπίστευσης, επαγγελματικές και επιστημονικές ενώσεις και καταναλωτές, αλλά και σε οποιαδήποτε εταιρεία επιθυμεί να επαληθεύσει και να τεκμηριώσει τη συμμόρφωσή της με τους κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων. [...]

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-351-651-4
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2006
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 390
Υπότιτλος Παρουσίαση και ερμηνεία: Με στοιχεία ιχνηλασιμότητας-ανάλυσης αστοχίας και παρουσίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα τρόφιμα
Εκδότης Σταμούλη Α.Ε.
Συγγραφέας Ιωάννης Σ. Αρβανιτογιάννης, Νικόλαος Η. Τζούρος
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Το νέο πρότυπο ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000