Τροφές που αρέσουν στην καρδιά
16,92 €
Εξαντλημένο
SKU
9789606916670
Λεπτομέρειες
Μολονότι η κληρονομικότητα παίζει καθοριστικό ρόλο στην εκδήλωση καρδιοπάθειας, η γενετική προδιάθεση μπορεί σε μεγάλο βαθμό να περιοριστεί με τη σωστή διατροφή και τα κατάλληλα συμπληρώματα. Η διάσημη διατροφολόγος Jean Carper, αξιοποιώντας τα πορίσματα πρόσφατων επιστημονικών ερευνών, παρουσιάζει τις διατροφικές συνήθειες που αποδεδειγμένα προλαμβάνουν ή αντιμετωπίζουν ένα καρδιακό επεισόδιο. Μάθετε για: - τη σημασία των βιταμινών Ε, Β και C - τη θρεπτική αξία του καρότου, του ασβεστίου και του συνένζυμου Q-10 - την ευεργετική επίδραση τροφών όπως τα ψάρια, το σκόρδο, το αβοκάντο, οι φράουλες - τα πλεονεκτήματα του τσαγιού και του ελαιόλαδου.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-691-667-0 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2010 |
Σχήμα | 23χ15 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 303 |
Υπότιτλος | Ο πλήρης οδηγός για την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιοπαθειών με την κατάλληλη διατροφή |
Εκδότης | Modern Times |
Συγγραφέας | Jean Carper |
Μετάφραση | Κωνσταντίνα Καρύδη |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας