Τρόφιμα
30,86 €
Παλιά έκδοση
SKU
9789604183494
Λεπτομέρειες
[...] Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να οργανώσουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους σε θέματα σύστασης και προέλευσης των τροφίμων. Αναλύονται επίσης τα αίτια των αλλοιώσεων των συστατικών τους και όλων των ομάδων τους, καθώς και τόσο οι κλασσικές όσο και οι σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας, που έχουν ως βασική στόχευση τη συντήρηση των τροφίμων, δηλαδή την παράταση της ζωής τους στο ράφι. Τέλος, εξετάζονται τα σημαντικότερα υλικά που αξιοποιούνται στη συσκευασία των τροφίμων, καθώς και οι πλέον σύγχρονες τάσεις σ' αυτόν τον πολύ σημαντικό και ευαίσθητο για την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων επιστημονικό τομέα. (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-418-349-4 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Σεπ 2011 |
Σχήμα | 25χ18 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 343 |
Υπότιτλος | Σύσταση, προέλευση, αλλοιώσεις, επεξεργασία και συσκευασία |
Εκδότης | Τζιόλα |
Συγγραφέας | Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας