Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία

9,49 € 11,16 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603313274
Λεπτομέρειες

Βασικές γνώσεις χημείας, φυσικής και βιολογίας, μικρόβια, μολύνσεις, τροφικές δηλητηριάσεις, υγιεινή χώρων και προσωπικού, καθαρισμός και απολύμανση, σήμανση τροφίμων, έλεγχοι στα τρόφιμα, υδατάνθρακες, λίπη, λευκώματα, βιταμίνες, μέταλλα, νερό, ένζυμα, πέψη και μεταβολισμός, διατροφή κατά ηλικία, αλλοιώσεις τροφίμων, ποτά από φρούτα, γάλα και προϊόντα γάλακτος, αφεψίματα, αλκοολική ζύμωση, μπύρα, κρασί, αφρώδης οίνος, ποτά με αλκοόλ.

Περισσότερες Πληροφορίες
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN 978-960-331-327-4
Τόπος έκδοσης Αθήνα
Ημερομηνία έκδοσης 1 Ιαν 2002
Σχήμα 24χ17
Τύπος εξώφυλλου Μαλακό εξώφυλλο
Εικονογραφημένο Όχι
Σελίδες 114
Υπότιτλος Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους
Εκδότης Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις
Συγγραφέας Hermann Gruner, Reinhold Metz
Μετάφραση Μαργαρίτα Βούλγαρη
Σειρά Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας
Γράφετε Κριτική για:Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία