Τρόφιμα, χημεία και μικροβιολογία
9,49 €
11,16 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789603313274
Λεπτομέρειες
Βασικές γνώσεις χημείας, φυσικής και βιολογίας, μικρόβια, μολύνσεις, τροφικές δηλητηριάσεις, υγιεινή χώρων και προσωπικού, καθαρισμός και απολύμανση, σήμανση τροφίμων, έλεγχοι στα τρόφιμα, υδατάνθρακες, λίπη, λευκώματα, βιταμίνες, μέταλλα, νερό, ένζυμα, πέψη και μεταβολισμός, διατροφή κατά ηλικία, αλλοιώσεις τροφίμων, ποτά από φρούτα, γάλα και προϊόντα γάλακτος, αφεψίματα, αλκοολική ζύμωση, μπύρα, κρασί, αφρώδης οίνος, ποτά με αλκοόλ.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-331-327-4 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2002 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 114 |
Υπότιτλος | Για αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, μάγειρες, σερβιτόρους |
Εκδότης | Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις |
Συγγραφέας | Hermann Gruner, Reinhold Metz |
Μετάφραση | Μαργαρίτα Βούλγαρη |
Σειρά | Βιβλιοθήκη Επισιτιστικών Επαγγελμάτων |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας