Τυρί
42,60 €
Εξαντλημένο
SKU
9789608455634
Λεπτομέρειες
Ένα μοναδικό βιβλίο στην ελληνική αγορά που περιγράφει όλη την διαδικασία παραγωγής του τυριού στο σπίτι όσο και στο τυροκομείο από το α έως το ωμέγα. Με εκπληκτικές και εύκολες συνταγές ο αναγνώστης μπορεί να μάθει να φτιάχνει μια τεράστια ποικιλία τυριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό μόνος στο σπίτι. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ελληνικά τυριά όπου περιγράφονται και αναλύονται 34 τυριά από όλη την στερεά και νησιωτική χώρα ενώ σε πολλά από αυτά περιγράφεται και η οικοπαρασκευή τους! Όλο ο βιβλίο περιλαμβάνει σε πλήρη ανάλυση 100 τυριά από 10 χώρες χωρισμένα σε 13 κατηγορίες καλύπτοντας όλα το ευρύτερο γνωστό φάσμα τυριών στην ελληνική αγορά
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-8455-63-4 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιουν 2009 |
Σχήμα | 25χ18 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 495 |
Υπότιτλος | Τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών |
Εκδότης | Ψύχαλος |
Συγγραφέας | Θωμάς Μπίντσης, Φώτης Παπαδήμας |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας