Υγιεινή διατροφή κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας
21,24 €
23,60 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789606838149
Λεπτομέρειες
Αυτό το βιβλίο μαγειρικής προσφέρει διατροφικές συμβουλές και περισσότερες από 100 γευστικές συνταγές ειδικά σχεδιασμένες από μια εμπνευσμένη σεφ και μια εξειδικευμένη επιστήμονα. Τα φαγητά είναι χωρισμένα σε ελαφριά, τραγανά, υδαρή ή στερεά, και εστιάζουν στην υφή της τροφής, σε μερίδες μικρές, ορεκτικές και βολικές.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-6838-14-9 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Σεπ 2010 |
Σχήμα | 22χ21 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 176 |
Υπότιτλος | 100 συνταγές μαγειρικής, ειδικά σχεδιασμένες από μια εμπνευσμένη σεφ και μια εξειδικευμένη επιστήμονα, που βοηθούν και λύνουν το δύσκολο πρόβλημα διατροφής των ασθενών |
Εκδότης | Τερζόπουλος Βιβλία |
Συγγραφέας | Christine Archer - Mackenzie, José Van Mil |
Φωτογράφος | Henk Brandsen |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας