Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
70,00 €
Παλιά έκδοση
SKU
9789606020179
Λεπτομέρειες
Οι συγγραφείς θεωρούν ότι το βιβλίο αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο, όχι μόνο στους φοιτητές Κτηνιατρικής, αλλά και σε φοιτητές άλλων τμημάτων των ΑΕΙ και ΤΕΙ της Ελλάδας και αντίστοιχων τμημάτων στη Κύπρο, στα οποία διδάσκονται ανάλογα γνωστικά αντικείμενα γαλακτοκομίας με έμφαση στην υγιεινή και ασφάλεια του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Τέλος, προσφέρεται η δυνατότητα σε επιστήμονες που εργάζονται σε υπηρεσίες ελέγχου τροφίμων και στον κλάδο της γαλακτοβιομηχανίας να το αξιοποιήσουν ως ένα χρήσιμο βοήθημα.
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-602-017-9 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Νοε 2015 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 648 |
Εκδότης | Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε. |
Συγγραφέας | Αντώνης Ι. Μάντης, Απόστολος Σ. Αγγελίδης, Δημήτριος Ι. Φλετούρης, Δημήτριος Κ. Παπαγεωργίου |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας