Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Υγιεινή και τεχνολογία του γάλακτος και των προϊόντων του
56,00 €
70,00 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9789606021916
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-960-602-191-6 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Θεσσαλονίκη |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Ιαν 2018 |
Σχήμα | 24χ17 |
Τύπος εξώφυλλου | Μαλακό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 648 |
Εκδότης | Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε. |
Συγγραφέας | Αντώνης Ι. Μάντης, Απόστολος Σ. Αγγελίδης, Δημήτριος Ι. Φλετούρης, Δημήτριος Κ. Παπαγεωργίου |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας